085 – 76 00 355 [email protected]
Selecteer een pagina

Tijdens het intakegesprek bekijken we uw persoonlijke situatie en wat u zou kunnen lenen. Gaat u uw eerste huis kopen, wilt u misschien juist groter gaan wonen, of wilt u uw huidige hypotheeksituatie eens grondig bekijken; wij geven u graag advies en helpen u met de financiering. Bovendien bemiddelen wij bij het afsluiten van de hypotheek en de benodigde verzekeringen. Onze doelstelling is altijd een lange termijnvisie, waarbij het belang van de klant centraal staat en “leading” is. Het intakegesprek is geheel vrijblijvend. U zit nergens aan vast. Wel kunnen we bekijken of er een “klik” is en kunt u ervaren of u voldoende vertrouwen heeft in onze kennis en kunde.

Today Finance is gespecialiseerd in maatwerk. Wij stellen u als klant altijd centraal en bekijken uw persoonlijke en financiële omstandigheden zeer grondig. We overleggen met u en adviseren wat voor u de meeste gunstige mogelijkheden zijn. Op deze pagina treft u een aantal voorbeelden aan van ons maatwerk.

Zelfstandigen

De standaard regel bij alle banken is, dat u minimaal drie volledige boekjaren van uw bedrijf dient te overleggen. Kunt u dat niet, dan wordt er hoogstwaarschijnlijk geen hypotheek verstrekt. Today Finance kijkt echter verder. Wij kijken bijvoorbeeld in welke branche u werkzaam bent, of u al langer in deze branche werkzaam bent, of er groei in uw bedrijf zit, of er eigen geld is. Kortom: wij leveren een completere onderbouwing aan bij diverse banken met meestal een positief resultaat.

Echtscheiding

Als u gaat scheiden is dit al vervelend genoeg. Indien u in het bezit bent van een eigen woning en gaat scheiden, zal de woning verkocht moeten worden of blijft u of uw ex partner in de huidige woning. In dat laatste geval dient de woning op naam gezet te worden van de ander. Dat gaat niet altijd gemakkelijk; de hypotheek wordt ineens gebaseerd op één salaris, de voorwaarden zijn in de loop der tijd veranderd, u heeft bijvoorbeeld nog een krediet. Zolang dit niet geregeld is, is het voor u vrijwel onmogelijk om zelf een huis te kopen.

Today Finance kijkt naar alle mogelijkheden om ervoor te zorgen dat de woning toch zo snel mogelijk op naam kan worden gezet. Wat voor een hypotheek heeft u bijvoorbeeld? Kan dit worden omgezet naar een gunstigere hypotheekvorm, is er een snellere manier om het krediet in te lossen, kan er ergens een polis opgezegd worden, waardoor er geld vrijkomt? Wij doen er alles aan om dit zo spoedig mogelijk voor u te regelen, zodat u beiden snel financieel onafhankelijk van elkaar bent.

Restschuld

Als u uw woning, al dan niet gedwongen, dient te verkopen kunt u achterblijven met een restschuld. Banken zijn niet altijd bereid deze restschuld mee te financieren indien u een nieuwe woning wilt kopen. De restschuld dient eerst te zijn ingelost voordat u in aanmerking komt voor een nieuwe hypotheek. Today Finance bekijkt alle mogelijkheden grondig. Zo kunnen wij bijvoorbeeld overleggen met een kredietmaatschappij of zij een restschuld krediet willen verstrekken. De rente hiervan is aftrekbaar gedurende vijftien jaar. Ook bekijken wij alle mogelijkheden met betrekking tot uw persoonlijke situatie en adviseren wij u hoe u zo snel mogelijk uw totale restschuld inlost, zodat u een nieuwe woning kunt kopen.

Tijdelijk dienstverband zonder intentie verklaring / flexwerkers

Banken willen zekerheid voor de continuïteit van de betalingen van de hypotheek. Zonder vast contract of zonder verklaring “voortzetting dienstverband bij gelijkblijvend functioneren” van de werkgever, zal de bank te weinig zekerheid hebben om een hypotheek te verstrekken. Ook krijgt u in zo’ n geval geen Nationale Hypotheek Garantie. Today Finance neemt de klant als uitgangspunt en niet alleen de werkgeversverklaring. Zo kijken wij bijvoorbeeld naar uw opleidingen, diploma’s, uw CV, de doorgroeimogelijkheden binnen uw branche, uw functieniveau en of er eigen geld is. Door een zeer uitgebreide onderbouwing te schrijven, inclusief analyse en inventarisatie, en aan te leveren bij diverse banken vergroten wij de kansen om alsnog een positief resultaat te behalen.

Expats / verblijfsdocument

Er zijn diverse verblijfsdocumenten. Niet alle banken zijn op de hoogte van wat de mogelijkheden zijn bij welk soort verblijfsdocument. Vaak worden mensen weggestuurd omdat zij een tijdelijk verblijfsdocument hebben, geen eigen geld hebben of niet zijn gehuwd met iemand met de Nederlandse nationaliteit. Elke bank heeft zijn eigen regels en die heeft Today Finance volledig in kaart gebracht. Wij bellen met ambassades en vragen bijvoorbeeld stukken op bij de IND. Door onze ervaring op dit gebied, zijn wij vaak wel in staat een hypotheek voor u aan te vragen.

Taxaties / bouwkundige keuringen

Wij werken uitsluitend met onafhankelijke, ervaren taxateurs. Op basis van een gedegen inspectie en het uitvoeren van aanvullend onderzoek maken zij het taxatierapport op. Ook een bouwkundige keuring kunt u via ons laten doen. Wel zo veilig bij de aankoop van een nieuwe woning. U weet waar u aan toe bent en dat kan uw onderhandelingspositie versterken.

Today Finance werkt onder de AFM vergunning van Hypotheek Advies Noord Holland. Door collectief voordeel zijn wij preffered supplier bij vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen en banken. Daardoor zijn wij in staat om de beste voorwaarden en scherpste tarieven aan te bieden aan onze klanten.