085 – 76 00 355 [email protected]

Hypotheken

Gaat u uw eerste huis kopen, wilt u misschien juist groter gaan wonen, verbouwen of uw huidige hypotheeksituatie eens bespreken?

Een hypotheek is maatwerk. U staat als klant altijd centraal en we overleggen met u wat voor u de meeste gunstige mogelijkheden zijn. Het intakegesprek is geheel vrijblijvend. U zit nergens aan vast. Tijdens het intakegesprek bekijken we uw persoonlijke situatie.

Zelfstandigen

Wij horen vaak dat het voor ondernemers lastig is om een hypotheek te kunnen krijgen.
Bent u ZZP’er, ondernemer met of zonder personeel, freelancer of startende ondernemer, dan kunnen wij bij alle banken een ondernemershypotheek voor u bemiddelen. Met minimaal 1 boekjaar is het al mogelijk een ondernemershypotheek te krijgen. Bij Today Finance heeft u veel mogelijkheden als ondernemer.

 

Expats

De meest gestelde vraag door Expats is, kan ik wel een volledige hypotheek krijgen?
Voor Expats van binnen en van buiten de EU gelden verschillende voorwaarden. Ook per geldverstrekker zijn de voorwaarden verschillend.
Door onze ervaring op dit gebied, zijn wij vaak wel in staat een hypotheek voor klanten te bemiddelen.

 

Echtscheiding

Als u gaat scheiden, moet er veel geregeld worden. Wat zijn de mogelijkheden en welke stappen moet u zetten? Er zijn 3 opties,

  • U blijft in de woning.
  • U vertrekt uit de woning.
  • De woning wordt verkocht.

De belangrijkste vraag is: “krijgt u de hypotheek rond”? Zo ja, dan moet de eventueel bestaande hypotheek op uw naam komen te staan.
Uw partner wordt in dit geval ontslagen van zijn of haar zogenoemde hoofdelijke aansprakelijkheid. Of u nu blijft wonen, vertrekt uit de woning of de woning wordt verkocht, Today Finance zal alle mogelijkheden voor u bekijken.

hypotheken voor expats

Tijdelijk dienstverband en flexwerkers

Banken willen zekerheid voor de continuïteit van de betalingen van de hypotheek. Zonder vast contract of zonder verklaring voortzetting dienstverband van uw werkgever, zal de bank te weinig zekerheid hebben om een hypotheek te verstrekken.
Today Finance neemt de klant als uitgangspunt, niet alleen de werkgeversverklaring. Zo kijken wij bijvoorbeeld naar uw opleidingen, diploma’s, uw CV, de doorgroei -mogelijkheden binnen uw branche, uw functieniveau en of er eigen geld is.
Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn, neem dan contact op voor een oriënterend gesprek.

 

Verblijfsvergunning

Er zijn veel soorten verblijfsdocumenten. Elke bank heeft zijn eigen regels en die heeft Today Finance volledig in kaart gebracht. Vaak krijgen mensen geen hypotheek, omdat zij alleen een tijdelijk verblijfsdocument hebben, geen vast dienstverband hebben of niet zijn gehuwd met iemand met de Nederlandse nationaliteit. Door onze ervaring op dit gebied, zijn wij vaak wel in staat een hypotheek voor klanten te bemiddelen.

Opeethypotheek

Wilt u uw bestedingsruimte vergroten, maar zit uw geld in de stenen? En heeft u een relatief klein pensioeninkomen? Dan is de opeethypotheek de mogelijkheid om uw overwaarde te verzilveren. Een aantrekkelijke optie om bijvoorbeeld uw pensioen aan te vullen, een verbouwing te betalen of uw woning te verduurzamen. Wat zijn de voor- en nadelen hiervan? Wij bespreken graag uw mogelijkheden.

 

Verhuurhypotheek

Met een verhuurhypotheek kunt u een woning kopen en verhuren. Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe woning gekocht, maar wilt u uw huidige woning verhuren? Of u koopt een tweede woning aan specifiek voor de verhuur?

Bij de meeste banken kunt u 70% van de marktwaarde in verhuurde staat financieren. Financiering tussen de 80% en 90% in verhuurde staat is voor Today Finance gebruikelijk. U betaalt voor een woning die u verhuurt meer hypotheekrente dan voor een woning waar u zelf in woont, vanwege het grotere risico voor de hypotheekverstrekker. Wij bespreken graag uw mogelijkheden.

Verduurzaming van uw woning

Wilt u uw huis energie zuiniger maken? De verduurzaming van uw woning is zowel goed voor het milieu als voor uw portemonnee. Door het Energielabel van uw woning te verbeteren wordt uw woning meer waard. Daarnaast bespaard u op uw energielasten en ontvangt u dikwijls een rentekorting op uw hypotheek. Wij helpen u graag met de diversen mogelijkheden.

Download hieronder het duurzaamheid profiel. Het rapport geeft u concrete suggesties voor energiebesparende maatregelen in uw situatie.

Wilt u een gratis energie-advies?

Today Finance werkt samen met onder andere de volgende hypotheek partners:

 

Logo's partners voor hypotheken