085 – 76 00 355 [email protected]

Kredieten

Een persoonlijke lening afsluiten

Wilt u uw leningen oversluiten/samenvoegen, een andere auto kopen, uw huis verbouwen of uw woning verduurzamen? Een persoonlijke lening kan uitkomst bieden wanneer u een dergelijke uitgave wilt doen. Klik op de onderstaande knop om snel en eenvoudig zelfstandig een krediet af te sluiten.

Krediet aanvraag formulier

Onafhankelijk

Het zelf afsluiten van een lening zonder bijbehorend advies heet ook wel ‘Execution Only’. U sluit dus zelf een lening af zonder tussenkomst van Today Finance. Bij deze vorm van dienstverlening betaalt u geen kosten voor het afsluiten van de lening. Voor het ‘Execution Only’ afsluiten van een lening verwijzen wij u graag door naar LN Direct. Omdat LN Direct geen kosten maakt inzake het advies, kunnen zij u de laagste rente bieden. Ook bepaald u zelf hoe uw lening er precies uit komt te zien en wanneer u daadwerkelijk de aanvraag indient. Klik hier om direct uw aanvraag bij LN Direct in te dienen.

 

Geld lenen als DGA of ZZP’er

Wilt u als DGA of ZZP’er geld lenen voor privédoeleinden? Of het nu gaat om een lening voor een auto, een boot, woningverbetering, restschuld woning of verduurzaming van uw woning, dat maakt niet uit zolang het doel van de lening maar privé is.

Basisvoorwaarden om een Zelfstandigen krediet te kunnen aanvragen:

  • Minimaal 2 jaar zelfstandig ondernemer*
  • Positief BKR
  • Kredietdoel is privé
  • Positieve cashflow

* Met minimaal twee volledige boekjaren is een Zelfstandigen Krediet aan te vragen. De beste kredietopties beginnen echter bij minimaal drie jaar ondernemerschap.

Persoonlijke lening

Het Zelfstandigen Krediet is een persoonlijke lening. Bij een persoonlijke lening staat de rente gedurende de looptijd vast en daarmee kiest u voor zekerheid. U bepaalt vooraf de looptijd en weet dan ook exact wanneer de persoonlijke lening eindigt. Ook mag u boetevrij aflossen.

Wilt u verbouwen zonder uw woning hypothecair te belasten? Met Zelfstandig krediet kunt u dit eenvoudig regelen. Géén notaris- en afsluitkosten. Dit krediet is ook speciaal afgestemd op de huidige belastingwet en valt onder woningverbetering in BOX 1.

Bestedingsdoel woningverbetering

Indien u het geld aan woningverbetering besteedt, is de rente in BOX 1 aftrekbaar, mits u kiest voor een lening op basis van annuïteit of lineaire aflossing. Het Zelfstandigen Krediet voldoet hieraan.

Restschuldfinanciering voor u als DGA Zelfstandige

Het Zelfstandig Krediet is ook geschikt als restschuldfinanciering. De lening kent een looptijd van 120 maanden en u mag boetevrij aflossen wanneer u dit wilt. Helaas is de fiscale aftrek in BOX 1 met als doel een restschuld-financiering komen te vervallen.